Fotbal: Doru Greab, decisiv din nou pentru FC Argeș! La Barista s-a sărbătorit cu arome speciale!

Doru Greab a apărat excelent în partida de ieri, Farul-FC Argeș, foarte importantă pentru intrarea în play-off-ul Ligii 1.

Piteștenii au reușit să câștige cu 1-0 printr-un gol marcat pe final, din lovitură liberă, de fostul fundaș al Gloriei, Iasmin Latovlevici.

Decisivă a fost însă o fază petrecută cu câteva minute mai devreme, la poarta Argeșului. Bistrițeanul Doru Greab a plonjat spectaculos și a respins un șut din drop, trimis de  Artean. Vezi faza AICI!

Cu această victorie, FC Argeș candidează serios la un loc de play-off, înaintea ultimelor 3 etape din sezonul regulat și are avantajul meciurilor directe cu Farul lui Hagi.

Între timp, la Bistrița, prietenii lui Doru Greab s-au bucurat de victoria portarului bistrițean savurând o cafea la cafeneaua acestuia, Barista, vizavi de Primărie. Ultimul trend, aromele Maison Routin 1883.

”Se remarcă prin gusturi deosebite, iar cei 130 de ani de existenţă, de explorare senzorială se reflectă în calitatea şi spiritul inovativ al produselor.”, spun cei de la Barista, care au reușit să atragă foarte mulți clienți în doar o lună de la inaugurare.

 | 1.461 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *