Fotbal în deplasare, handbal doar cu junioare! Vezi ce sport avem in weekend în BN!

Gloria joacă la Râșnov în etapa a 6-a din Liga a treia la fotbal. Bistrițenii lui Horoba au meci greu pe terenul unei echipe mai bine clasate și nu-l pot folosi pe omul lor număru 1, Ovidiu Stoianof, accidentat.

Echipa a plecat de vineri, va înnopta la Brașov, partida urmând să se joace sâmbătă de la ora 17.00.

Liga Florilor la handbal feminin are pauză în acest sfârșit de săptămână. Motivul este legat de acțiunea lotului național, prin care se pregătește Campionatul European de la sfârșitul lunii noiembrie. La lot sunt convocate 3 jucătoare de la Gloria: Valentina Ardean Elisei,Laura Pristăvița și Daniela Rațiu. În staff se află Horațiu Pașca- antrenor secund și Cătălin Rațiu – fizioterapeut. România A va juca un meci amical sâmbătă, cu Polonia B, de la ora 18.00. Următorulmeci al echipei noastre este programat duminică,7 octombrie, cu Corona Brașov.

La sintetic, avem meciuri interesante în acest week-end,în toate cele 3 ligi. Capul de afiș al etapei din campionatele organizate la Baza Raoul este partida Real Protaxi – Extratereștrii,programată sâmbătă de la ora 20.00.

În Liga a 4-a, se joacă meciuri duminică de la ora 17.00. În seria nord se întâlnesc: Feldru – Rodna, Rebrișoara –Leșu, Salva – Sg. Băi și Maieru – Telciu. În seria sud avem: Teaca – Monor, Dumitra –Năsăud (ora 15.00) și Lechința – Cetate.

La Baza Alex se va desfășura în acest week-end Cupa Liceelor BBA la fotbal. Sâmbătă începând cu ora 9 și duminică de la 17.00, 10 echipe de liceeni se vor lupta într-un turneu finanțat de Primăria Bistrița.

Gloria Junior și LPS Bistrița încep sâmbătă Campionatul Național Regular de fotbal pentru juniori, competiție și ea cu finalitate pe țară, locul I din fiecare zonă, calificându-se în etapele superioare.

Prima etapă va aduce din nou față în față reprezentanțele județului nostru, Gloria Junior și LPS Bistrița, sâmbătă, pe stadionul Jean Pădureanu, Under 19 de la ora 12:00 și under 17 ora 14:00.

În Sala LPS, junioarele II de la handbal, antrenate de Carmen Mican, au meci în etapa a 3-a, cu Marta Baia Mare. Partida se va juca duminică, de la ora 11.00.

 

 

 | 3.111 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Ati uitat sa scrieti de tenis! Este si un turneu de tenis organizat la GST. Cred ca si acesta este un eveniment important mai ales ca este un turneu FRT.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *