Fotbal: Curtuiuș ține sus steagul bistrițenilor din Liga a doua!

 În acest weekend, a pornit la drum și liga a doua din România, în același format ca și anul trecut, cu 20 de echipe la start.

 Favorite la promovare sunt retrogradatele Ligii I, Pandurii Tg. Jiu, AȘA Tg. Mureș, lor alăturându-se și echipe precum Dacia Mioveni, UTA Arad, Dunărea Călărași, dar surprize pot apărea și din partea celor nou-veniți din liga III: AFC Hermannstadt, FC Argeș sau Ripensia Timișoara.

Bistrița este reprezentată la acest nivel de foarte puțini jucători. Cel mai în formă pare să fie Marius Curtuiuș, care s-a impus în ultimii ani la UTA și care a început cu derptul și acest campionat. Atacantul crescut la Gloria a marcat golul victoriei echipei sale în prima etapă, în deplasare la Târgoviște. Curtuiuș, introdus în teren la pauză, a înscris cu capul, în minutul 89.

Alin Èšegle a jucat titular la Luceafărul Oradea, dar echipa lui a fost egalată în minutul 85 de Sportul Snagov și partida s-a încheiat 1-1. Celălalt bistrițean care în sezonul trecut a jucat la Oradea, Ionuț Hlinca, s-a transferat în acest sezon la Olimpia Satu Mare dar a fost doar  rezervă în partida pe care echipa lui a câștigat-o la Metaloglobus București cu 1-0.

Titular a jucat Bogdan Miholca, transferat și el în această vară la echipa sătămereană. Raul Avram, portarul care în sezonul trecut s-a aflat în lotul de prima ligă de la Botoșan, a apărat la Miroslava în prima etapă din Liga a doua, acolo unde a fost împrumutat. Din păcate, a luat un gol decisive în minutul 80 și echipa lui a pierdut cu 2-1 la Târgu Mureș.

Rezultate Liga 2

Chindia 0-2 UTA

FC Arges 0-0 Pandurii

Unirea Braila – ASU Poli Timisoara 2-3

Ripensia 16-0 Foresta

Hermannstadt 3-0 CS Balotesti

CS Mioveni 4-0 Afumati

Metaloglobus 0-1 Olimpia Satu Mare

Clinceni 4-1 Dunarea Calarasi

Luceafarul Oradea 1-1 Sportul Snagov

ASA Targu Mures 2-1 Stiinta Miroslava  

 | 777 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *