Fotbal: Cugirul ne încurcă și picăm pe 3! Gloria remizează cu Metalurgistul în etapa 6.

Gloria revine acasă cu un singur punct din deplasarea de la Metalurgistul. Cugirenii veneau după doua înfrângeri consecutive surprinzătoare, iar până la fluierul de start al partidei, sorții de izbândă păreau a fi de partea băiețiilor lui Falub. Ba mai mult, confruntat cu probleme mari de lot în compartimentul ofensiv, antrenorul gazdelor în vârsta de 45 de ani, Lucian Itu, a fost nevoit din nou să se treacă titular pe foaia de joc. Cu toate acestea, bistrițenii n-au reușit să țină de scorul primei reprize, fiind egalați la 10 minute după debutul actului secund, partida finalizându-se la egalitate, 1-1 (0-1).

În primul act, cei aproximativ 150 de spectatori prezenți în tribune au asistat la un joc lipsit aproape complet de faze cu adevărat importante de poartă. Deși gazdele puteau deschide tabela în minutul 30, la o mingea reluată cu capul puțin pe lângă poarta lui Mociu, bistrițenii au fost în cele din urmă cei care au punctat primii. În minutul 45+3, la ultima fază a reprizei, centrearea lui Gallo din flancul drept îl găsește pe Pațurcă în careu, care reia balonul în plasele porții lui Perjeriu de la o distanță de 8 metri.

Metalurgistul egalează în minutul 55 prin Cocan, șutul său plasat perfect în vinclul porții, neoferindu-i șanse reale de respingere lui Mociu. Până la finele partidei, deși puține, ambele echipe și-au creat situații de joc cu potențial de înscriere. Cea mai notabilă de partea Gloriei s-a consemnat în minutul 90+3, șutul din lovitură liberă a apărătorului central Fridich fiind respins de portarul gazdelor.

În urma acestui rezultat Falub și compania acumulează 12 puncte și pică pe treapta a 3-a a podiumului, fiind depășită de ACS Mediaș, adversarul așteptat în etapa următoare la Bistrița. Partida se va desfășura vineri, 6 Octombrie, de la ora 15:00.

Au jucat pentru Gloria:  Haralambie – Gallo, Fridrich, R. Bălan, Mar (F. Bălan `63) –  Mihalcea (Florescu `77), Martinovici, Pațurcă – Râpan (Zaharia `68), Banyoi (Deac `46), Davordzie

Sursă foto: Ziarul Unirea

Tiberiu Titieni

 | 909 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Cu toate că am fost mutați în această serie santem la fel de mărunți. Mai ganditi-va ce antrenor mic avem până nu este prea târziu.

    Post a Reply
  2. Un antrenor pe placul coducerii judetului

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *