Fotbal: Copiii lui Sava au început cu dreptul turneul zonal al juniorilor D. Gloria Bistrița ”“ LPS Satu Mare 2-1 (1-0)

 

Zona a zecea a Turneului Zonal al juniorilor D, competiție destinată copiilor născuți după 01.01.2000, a început marți 21 mai pe stadionul Bârgău Arena din Prundu Bârgăului. S-a jucat o singură partidă, cea dintre Gloria Bistrița și LPS Satu Mare, contând pentru grupa A. A fost o partidă bună, în care ambele echipe au trecut destul de repede peste emoțiile normale unei astfel de competiții și au oferit un spectacol agreabil în care bistrițenii au fost vioara întîi, reușind să controleze în mare parte jocul.

Ambele echipe și-au creat ocazii de gol dar până la pauză au marcat doar bistrițenii prin Stupinean. După pauză Constantin Sava îl aruncă în luptă pe Neamț, revenit după o pauză lungă, datorată faptului că a avut mâna ruptă, și jocul bistrițenilor se schimbă mult în bine, Stupinean reușind să înscrie golul care aduce liniștea în tabăra gloriștilor. Pe final oaspeții reduc diferența, astfel că scorul final este: Gloria Bistrița – LPS Satu Mare 2-1.

Echipa folosită de antrenorul Constantin Sava: Tămaș, Bombolea, Bălan, Moldovan, Pop, Mîndrean, Stupinean, Băciuț, Forogău, Vulc,  Ilea. Au mai jucat: Bușiță,  Neamț, Cosma, Cifor.
 

Constantin Sava, antrenor Gloria:”Chiar dacă au avut emoții copii au început bine jocul, pe care l-au controlat, creindu-și numeroase ocazii de gol. Intrarea în teren a lui Neamț a dinamizat mult jocul nostru, iar după ce am marcat golul doi nu s-a mai pus problema echipei câștigătoare. Copii și-au dorit mult această victorie, este o victorie importantă care ne dă moral pentru partida de joi cu cei de la CFR Cluj”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 235 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *