Fotbal, copii: Transilvania Bistrița, meciuri bune la zonele ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”

Cele mai importante competiții din țară la categoria 8-9 ani, Memorialele ”Gheorghe Ola” și ”Gheorghe Ene”, altădată înțesate cu echipe bistrițene, au avut anul acesta o singură reprezentantă din județ.

Transilvania Bistrița e singura grupare care și-a asumat costurile mari de participare la fiecare categorie de vârstă și s-a înscris în fazele zonale.

În Sala Polivalentă din Bistrița s-a desfășurat zona la Gheorghe Ola – pentru copii născuți în 2009. Au fost 3 zile în care campioanele județelor Maramureș, Satu Mare, Bihor, Sălaj, cluj și Bistrița Năsăud au au jucat în sistem turneu  (5 jocuri  de echipă, 2X 30 de minute un joc)

 

Bistrițenii au câștigat 4 dintre cele 5 partide, însă nu a fost suficient pentru a se califica în faza următoare. S-au împiedicat de Luceafărul Cluj, un adversar redutabil de fiecare dată.

De altfel, și la zona Gheorghe Ene (2010), desfășurată la Cluj Napoca, Transilvania a avut aceeași piatră de moară. Echipa antrenat de Cristi Spătăreanu și-a învins ușor toate celelalte adversare, dar eficiența și pragmatismul clujenilor au fost decisive.


”Am pierdut calificarea din cauza lipsei de concentrare la finalizare, dar și cu mult ghinion. Neșansa ne-a privat de înscrierea unor goluri importante în meciurile decisive cu academia clujeană. Dar nu am cum să nu remarc calitatea fotbalistică, dăruirea și devotamentul de care au dat dovadă acești copii minunați. Vreau să mulțumesc forurilor decizionale care ne-au acordat șansa  să organizăm zona de la 2009 la Bistrița, în Sala Polivalentă. ”, spune Horațiu Pârțiu, antrenor în cadrul clubului bistrițean.

Rezultate 2009

Transilvania – Kinder Carei 4-0
Transilvania- Viitorul Oradea 5-1
Transilvania- Viitorul Zalău 20-1
Transilvania – U Luceafărul Cluj 0-3
Transilvania – Plimob Sighet 2-1

Lot Transilvania: Mihalca, Nalați și Pavelea – portari; Covrig, Ferencz, Poenaru, Tripon, Bodiu, Feierdi, Chibulcutean, Tripon, Monița, Leoca, Seichei și Căilean – jucători de câmp.

 

Rezultate 2010

Transilvania – Viitorul Zalău 7-3
Transilvania – U Luceafărul Cluj 2-6
Transilvania. – Primavera Satu Mare 2-0
Transilvania – Rapid Oradea 7-3
Transilvania – Sporting Recea MM 4-0

Lot Transilvania: Pavelea și Marțian – portari; Scurtu, Bodiu, Toma, Coșoiu, Seichei, Drăguț, Cârstea, Turdean, Marica, Suciu, Tintelecan și Covrig – jucători de câmp.

 

 

 

 | 1.604 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitări pentru organizare si pentru prestațiile din toate jocurile.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *