Fotbal, copii, Cupa Speranțelor: Transilvania Bistrița prinde turneul final la 2011! Urmează 2010!

Clubul Transilvania Bistrița s-a calificat la turneul final al Cupei Speranțelor cu grupa de copii născuți în 2011.

Memorialul Gheorghe Ene, așa cum se numește, pe stil nou, cea mai importantă competiție de copii organizată de federație, a avut o fază zonală în sala de la Livezile. O sală prost construită și amplasată, cu o suprafață foarte tare și un acoperiș rău izolat, din care picură condens ca la duș, aflată în curtea unei piețe de mașini.

Totuși, copiii celor 6 echipe calificate au făcut abstracție de condițiile de joc și au luptat până la epuizare pentru calificarea la turneul final.

Transilvania Bistrița a intrat tare în competiție. A câștigat cu 11-1 și cu 14-1 în primele două meciuri, cu Sporting Maramureș și Abba Jibou. Apoi a dat peste adversarii mai tari și a scos doar două remize, 1-1, cu Primavera Satu Mare și Sporting Cluj.

Dar a încheiat cu scor de set, 6-0, în fața bihorenilor de la Zenit Oradea și, cu un punct mai mult decât locul 2 (Primavera SM) a terminat prima în clasament și se va duce, meritat, la faza finală a competiției.

Antrenorul Cristian Spătăreanu a contat pe următorul lot de jucători: Marțian, Cârstea, Marica, Covrig, Suciu, Lerinț, Ganea, Bozbici, Mihalte, Costinea, L. Pop, Chiș, Seichei, Grec.

Vă reamintim că Transilvania Bistrița a obținut, în premieră, organizarea ambelor turnee zonale ale Cupei Speranțelor, și Memorialul Gheorghe Ene (2011) , și Memorialul Gheorghe Ola (2010).

Începând de mâine, 02 decembrie, în Sala Polivalentă, se va desfășura turneul zonal al Memorialului Gheorghe Ola.

Transilvania Bistrița, clubul care a câștigat întrecerea județeană și la această categorie de vârstă, va avea ca adversare pe CS Plimob Sighet, SC Primavera Satu Mare, Viitorul Oradea, CS Luceafărul Cluj, și Atletic Zalău.

Se vor juca câte două reprize a 30 de minute, la 15minute se schimbă liniile iar campioana se va califica la turneul final.

Bistrițenii au meciuri de la ora 10.00 și 15.00, apoi marți de la 11.30 și 16.00, iar miercuri încheie competiția de la ora 10.00.

Clubul Transilvania Bistrița va organiza două turnee zonale din  cele mai importante competiții pentru copii susținute de Federația Română de Fotbal.

Memorialul Gheorghe Ola și Memorialul Gheorghe Ene vor avea faza zonală în Sala Polivalentă, respectiv, sala de sport din Livezile.

Este o premieră pentru un club bistrițean, nimeni până acum nereușind să aducă la Bistrița ambele zone ale acestor competiții de tradiție.

Începând de vineri, 29 noiembrie, la Livezile se va juca zona Memorialului Gheorghe Ene, competiție destinată copiilor născuți în 2011. Transilvania Bistrița, campioana județului, va avea  ca adversare pe  Sporting Maramureș – Recea, CS Primavera Satu Mare, CS Zenit Oradea, CS Sporting Cluj și CS Alba Jibou. Joi va avea loc ședința tehnică, iar vineri dimineața, începând cu ora 10.00, se va da startul competiției. . Se vor juca două reprize de câte 20 de minute iar la 10 minute se vor schimba liniile. Campioana va reprezenta regiunea la turneul final.

 

 | 1.374 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *