Fotbal, copii: Argint pentru Ardealul Bistrița la cupa ”žZilele Toplițene”!

 Stadionul Mureșul din Topliță  a găzduit un interesant turneu de fotbal pentru juniori. La categoria 2009, Ardealul Bistrița ne-a reprezentat cu brio județul cu un parcurs bun spre foarte bun, reușind două victorii, un egal și suferind o spectaculoasă înfrângere în fața celor de la Minerul Bălan, cu scorul de 6-5, după ce ai noștri au condus cu 3-0 și 5-4! 

  Micuții elevi conduși de pe bancă de antrenorul Bogdan Nap a ocupat la final un merituos loc II. 

  Ca premiu special, Macrea Andrei a fost desemnat jucătorul turneului.                              ”A fost un turneu bun, cu jocuri echilibrate, încheiat cu un loc II meritat și trofeul de cel mai bun jucător. Felicit copiii pentru atitudine și rezultatul obținut. Vreau să mulțumesc special patronului Adi Zbârci pentru susținere și implicare” , a declarat la final Bogdan Nap, antrenorul echipei. 

  Grupele acestei grupări se pregătesc pentru o clasare cât mai bună la Cupă Lucian Sănmărtean, unde vor participa la categoriile de vârstă 2008 și 2009.

  Rezultate: 

  Ardeal Bistrița-Pro Muresul Toplită: 12-0 

  Ardeal Bistrița-LPS Bistrița: 4-1 

  Ardeal Bistrița-Avântul Reghin: 1-1 

  Ardeal Bistrița-Minerul Bălan: 5-6 

Ardealul:  Baciu Flaviu, Andronesi Mihai, Larionesi Petre, Doboca David, Zbârci Adi, Ureche Vlăduț, Linu Călin, Harapascu Sorin. 

 

 | 1.849 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *