Fotbal: Comisia de apel a redus pedeapsa pentru Voința Cetate!

 

În urma incidentelor de la finalul jocului Voința Cetate – Viitorul Lechința, Comisia de Disciplină a Ascociației Județene de Fotbal a hotărât o sancțiune sportivă, suspendarea terenului pentru două etape de campionat și  o sancțiune financiară, plata unei amenzi în valoare de 2000 lei.

Nemulțumită de sancțiunile primite conducerea echipei din Cetate a făcut Apel către Comisia de Apel a AJF-ului, care în ședința de marti, 16 aprilie, a hotărât reducerea sancțiunilor primate inițial, astfel că Voința va juca jocurile de acasă pe un alt teren doar o etapă și va plăti o amendă de 1000 lei. În aceste condiții jocul programat duminică, 21 aprilie, în compania echipei Heniu Prundu Bargaului se va disputa pe terenul din Livezile. 

Dan Jiga, președinte AJF:”Sancțiunea acordată echipei Voința Cetate, în calitate de echipă organizatoare a jocului cu Viitorul Lechința a fost conformă cu Statutul Regulamentului Disciplinar al Federației Române de Fotbal, care prevede suspendarea terenului pe o perioadă cuprinsă între una și patru etape, pentru incidente de acest gen. În urma apelului înaintat de echipa din Cetate, Comisia de Apel al AJF a aplicat circumstanțe atenuante privind provocarea de către portarul echipei adverse a incidentelor la jocul respectiv și a dat pedeapsa minimă”.

Leon Buhai

 | 314 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *