Fotbal, Campionatul Național de juniori: Bistrițenii, lideri în seriile under 19 și under 17

Campionatul Național de fotbal pentru juniori a ajuns la etapa cu numărul 15, atât la categoria Under 19, cât și la under 17. LPS Bistrița și Gloria Junior ne reprezintă județul în aceste întreceri și joacă în seria a 10 –a, cu alte 6 echipe din Ardeal.

Se joacă două tururi și două retururi, urmând ca echipa de pe locul 1 și cele mai bune locuri 2 să meargă la turneul regional.

În această rundă, echipele bistrițene s-au întâlnit între ele și și-au ”împărțit” victoriile.

La Under 19, Gloria Junior a câștigat cu 2-0 prin golurile marcate de Florin Sângeorzan. Echipa antrenată de Adrian Florea continuă să ocupe primul loc în clasament, echipa de pe locul 2, Liceul Lucian Blaga Reghin, aflându-se la 8 puncte în spate. LPS Bistrița e pe 5, cu 11 puncte.

Au jucat pentru Gloria Junior: Negrea, Valea, Dodea, Scurtu, Moldovan, Butta, Mihaiu, Buga, Stoica, Sangeorzan, Dascălu. Au mai intrat: Cifor, Adam, Lostun, Nechiti

La juniorii under 17, LPS a câștigat cu 9-0 în fața Gloriei Junior. Învingătorii, antrenați de Valer Săsărman și Sergiu Gabor, au marcat prin: V. Pop, și Danciu – câte 3 goluri, Scurtu, Torok și Cojoc – câte un gol.

LPS Bistrița: Dragu, Colceriu, Poienar, Sângeorzan, Torok, Fechete, Danciu, Patrick, Coți, V. Pop, Cojoc. Au mai intrat: Beudean, Rad, Cr. Pop, Scurtu.

În clasament, LPS Bistrița conduce seria cu 37 de puncte, urmată de LPS Târgu Mureș cu 32 de puncte. Gloria Junior e pe 6, cu 8 puncte.

În etapa următoare, echipele LPS joacă la Sângeorgiu de Pădure și cele ale Gloriei stau.

 

 

 

 | 2.102 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *