Fotbal: Calificare amânată! Gloria pierde cu 2-1 la Zalău după 0-1 la pauză!

”Avem tot ce ne trebuie, avem condiții, avem bani, avem jucători, avem susținere de toate felurile”, a fost mesajul conducătorilor Gloriei dinaintea reluării sezonului regulat, mesaj mai mult decât optimist în ce privește promovarea în liga a două.

Însă până la promovare, avem nevoie de o calificare în play-off. Aflată pe primul loc într-una dintre cele 10 serii de liga a treia, Gloria e aproape calificată în play-off, acolo unde merg primele 4 din fiecare grupă.

Din păcate, bistrițenii nu au reușit calificarea în acest prim meci din 2023, disputat la Zalău, deși mai aveau nevoie doar de un punct pentru a ajunge matematic în faza următoare.

Echipa lui Falub a deschis scorul în finalul primei reprize la un autogol al gazdelor, după o centrare de pe dreapta, pe jos, în fața porții. Însă a fost egalată și învinsă în doar 5 minute după pauză, cu două neatenții în apărare. Mai întâi am luat un gol cu călcâiul din careul mic după o minge pierdută în fața porții iar apoi nu ne-am apărat bine la un corner de pe stînga.

Astfel, Gloria pierde prima poziție în clasament și încearcă mici emoții înaintea ultimelor două runde. Mai avem de jucat acasă cu Lotus Băile Felix și în deplasare la Carei.

Gloria: Bodea, Gugu, Manolache, Fridrich, Rus, Runcan, Luca, Vasile, Gondiu, Stoica, Davordzie. Rezerve: Bănuță, Copaci, Georgescu, Țica, savu, Yameogo, Stoianof, Curtuiuș, Buia

 | 838 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Nu poti promova cu asemenea echipa, cu asemenea joc. Zalaul a fost o echipa de batut. Gloria a dat primul gol cu mult noroc ca apoi sa se bage in poarta cu doua linii. Sa te apuci sa-ti aperi din minutul 11 rezultatul desi se vedea ca apararea e varza (Rus si Hidrich sunt rudimentari, au probleme sa dea o pasa simpla). Probabil de aia a preferat Falub sa inceapa jocul la mijloc cu doi inchizatori si cu Runcan care de fapt e fundas.

  Post a Reply
 2. Salarii scumpe, fotbal ieftin!
  Sa te bata o echipa de pe locul 5 care nici pe departe nu seamana cu Zalaul care acum 2 ani rata promovarea la mustata cu Dejul.
  Pana la baraj, daca vom ajunge, mai transferam inca 11 jucatori si promovam.

  Post a Reply
 3. Da Vasi, transferam jucatori ca de 1 an tot asta facem transferam. O sa ajungem ca pe timpul lui Sabau sa transferam peste 100 de jucatori dar macar atunci eram in prima liga. Si copiii bistriteni cand mai joaca? Macar inainte mai vedeai in echipa 7-8 bistriteni tineri. Acum mai vedem pe Curtuius cand il baga.

  Post a Reply
 4. Păi sunt calificați deja dacă nu iau mai mult de 6 diferență în ultimele două jocuri.
  Zalău și Lotus pot face maximum 33 de puncte din ultimele 2 meciuri. Ambele au de jucat cu Satu Mare. Dacă ambele bat, Satu Mare rămâne cu 32 ((golaveraj maximum +10 dacă pierde cu ambele la minimum 1 gol).
  Gloria ar trebui să piardă ambele jocuri la cel puțin 3 goluri ( sau, mă rog, să aibă-6 din ultimele două jocuri). E egalitate de puncte între Gloria și Satu Mare, 1-0, 1-0 la meciuri directe și la golaveraj Gloria are 3 goluri peste ei( +15 vs +12). Iar dacă te gândești și că Zalău și Lotus joacă cu Gloria, Satu Mare și Bihor… Mai pierzi playoff-ul doar dacă vrei… Așa că
  să nu uităm, atât de puțini câți mai suntem, să încurajăm echipa noastră de suflet… Haide Gloria !

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *