Fotbal: Bistrițenii au dârdâit la Vatra Dornei! Cinci echipe din județ, participante la un turneu de copii!

Cinci echipe de copii din județ au fost în weekend, la Vatra Dornei, la Dorna Football Festivall, un eveniment reușit, chiar dacă vremea și-a pus amprenta pe evoluția micuților talentați.

Județul Bistrița-Năsăud a fost bine reprezentat numeric la acest eveniment: Ardeal BN, LPS Bistrița, Viitorul Năsăud, Ilva Mică și Prundul Bârgăului, au încercat să pună mâna pe medaliile oferite de gazdele din județul vecin.

Clubul Ardeal BN, condus de pe banca tehnică de Bogdan Nap, a avut mult ghinion la categoria 2008, din cele 5 jocuri a câștigat 4, și a pierdut doar unul, ratând calificarea din grupe la golaveraj, diferența fiind făcută de un singur gol.

„A fost un turneu desfășurat pe terenuri impracticabile pentru a juca un fotbal de calitate.  Am avut 5 jocuri de luptă, în care am remarcat ambiția, dorința și atitudinea bună a copiilor. Țin să felicit toți copiii, mulțumesc domnului Adi Sbârci care ne-a susținut toate cheltuielile acestui turneu, și ne-a asigurat pe viitor că toate deplasările noastre vor fi suportate de către club.”  ne-a declarat antrenorul Bogdan Nap.

Lotul Ardeal BN: Sbârci, Pop N, Daboca, Rusnac, Buta, Larionesi, Andronesi, Linu, Flore, Deac.

Rezultat bun și pentru Ilva Mică, care a reușit să pătrundă în careul de ași la categoria 2007.

Viitorul Năsăud a venit cel mai bine dintre echipele bistrițene, locul IV la categoria 2008 și locul II la categoria 2007, pierzând finala la loviturile de la 11 metri.

În grupe, elevii lui Ghiorghiță și Vasilichi au învins cu 7-0 pe Liviu Antal Cluj, 3-0 cu Stejarul Cajvana, 2-1 cu Junior Suceava. În semifinale au învins Ilva Mică cu 2-1, iar în finală, după ce în grupe i-au învins pe cei de la Junior Suceava, s-au recunoscut învinși la loviturile de departajere, mulțumindu-se cu medaliile de vicecampioni și cu titlul de cel mai bun jucător al turneului, Robert Chifa.

Viitorul Năsăud 2007: Figan, Scurtu, Balatici, Cârstea, Simion, Bodescu, Chifa, Cira, Onițiu, Covaci, Creța și Pizău.

Viitorul Năsăud 2008: Vamanu, Toce, Purcea, Hontilă, Tabără, Ghiorghiță, Vlașin, Covaci, Tiganetea, Cleja, Pop, Lorințiu, Ureche.

 

 | 3.927 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *