Fotbal: Bistrițeanul Alin Țegle, decisiv în calificarea echipei lui în semifinalele Cupei României

Alin Țegle a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partida U Cluj – CS Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-3, contribuind la calificarea echipei lui în semifinalele competiției.

Fostul jucător al Gloriei a marcat golul egalării în minutul 69, din penalty, după ce Universitatea a deschis scorul în prima repriză. Și a fost la originea golului 3 pentru Viitorul, pasându- i decisiv lui Paraschiv în minutul 86.

De altfel, Țegle a mai avut multe situații bune de joc, printre care și un șut senzațional de la 35 de metri, parat cu greu de portar.

VEZI FAZELE AICI!

Alin Țegle, fiul celei mai valoroase jucătoare bistrițene de fotbal femin din toate timpurile, Rodica Țegle, a împlinit în februarie 25 de ani și e la primele meciuri pentru echipa din Târgu Jiu, transferat de la Turis Turnu Măgurele, după desființarea acesteia. Bistrițeanul a debutat la Gloria în 2015 și a mai jucat în liga a doua la Luceafărul Oradea, CSU Craiova, CSM Reșița.

CSU Craiova, Astra și Viitorul Târgu Jiu sunt echipele calificate până acum în semifinalele Cupei României. Astăzi, de la ora 20.00, se joacă ultimul sfert de finală, Dunărea Călărași – Dinamo.

 

 | 2.667 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *