Fotbal: Bistrița-Năsăud nu trimite nicio reprezentantă la barajul pentru liga a treia!

Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal a decis astăzi, în unanimitate de voturi, să nu trimită nicio reprezentantă la barajul de promovare în Liga a treia.

Președintele Dan Jiga și vicepreședinții Toma Ivan și Adrian Voica au luat în considerare situația creată de pandemia de coronavirus dar și faptul că nicio echipă din județ nu pare interesată cu adevărat să ajungă în liga a treia în acest an.

Așa că, AJF BN a transmis federației decizia de a amâna jocurile restante din Liga a 4-a, inclusiv cele două etape rămase de jucat, până când situația sanitară va permite disputarea lor. Și, totodată, decizia de a amâna stabilirea campioanei.

Astfel, la minibarajul de promovare în Liga a treia, nu va participa nicio echipă din județ. Campioana ar fi trebuit să joace cu reprezentantele județelor Sălaj și Maramureș pentru stabilirea promovatei în eșalonul 3.

În acest moment, pe primele două locuri în cele două serii de liga a 4-a se află Silvicultorul Maieru și Progresul Năsăud, urmărite îndeaproape de Heniu Leșu și Atletico Monor.

 | 1.063 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Rușine!!!.Cred că va fi singurul județ care nu desemnează campioana și arată incapacitatea de a manageria un fotbal foarte mic ! Mergeți la cules de sparanghel, AJF.BN !

    Post a Reply
    • platesti tu testele covid , 2 x 20 juc x 320 lei testul + baremuri , organizare …. JOC PE TEREN NEUTRU FARA SPECTATORI !

  2. Dacă nu sunteți în stare împreună cu cea mai bună echipă să organizați 2 meciuri de baraj-posibil- singurul judet- cereți dizolvarea acestei structuri fotbalistice !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *