VIDEO, Fotbal: N-avem echipă, n-avem valoare! Gloria, 0-0 acasă, cu Șomcuta Mare!

Gloria a jucat primul meci acasă din acest campionat, în etapa a doua, cu Progresul Șomcuta Mare, o echipă modestă din Liga a treia. După o înfrângere la Satu Mare, bistrițenii n-au reușit mare lucru nici pe teren propriu.

Ba mai mult, ne-au convins că au nevoie de o echipă întreagă, în toate compartimentele, ca să poată emite pretenții la promovare.

Achizițiile realizate în această vară nu sunt peste nivelul lotului de anul trecut. Cu doi jucători de culoare total defazați, cu un fundaș lateral de perspectivă dar nu de prezent și cu un mijlocaș bezmetic, nu poți spune că ai întărit o echipă ce anul trecut era de mijlocul clasamentului.

Dimpotrivă, astăzi jocul a fost mai bun când achizițiile au fost înlocuite și au intrat ai noștri Stoianof, Georgiță sau Suciu.

Meciul a fost haotic în prima parte, fără orizont. Curtuiuș a fost cel care s-a apropiat de gol, sau măcar a cerut penalti în câteva faze de poartă.

În repriza secundă, Gloria a dominat dar cu multe mingi aruncate la bătaie. O lovitură liberă trimisă peste de Nalați, un șut din unghi și ceva devieri prin careu, au fost singurele faze din care puteam marca.

Din păcate, adevărul pare să se contureze din ce în ce mai clar. Gloria nu are valoare de promovare în acest moment, cu tot chinul antrenorului Dănuț Matei, care nu poate găsi soluții miraculoase.

Etapele trec și punctele se duc odată cu ele, iar obiectivul bistrițenilor începe să devină caraghios.

În etapa următoare, Gloria va juca la Oradea, în 26 septembrie. Până atunci, are meci în cupă, marți, la Unirea Dej.

Albuț, Milandru, Patca, Meșter, Trifan, Bococi, Nalați, Libong, Allasan, Sulici, Curtuiuș

Au mai intrat: Georgiță, Stoianof, Suciu

Vezi meciul AICI!

 

 

 | 2.335 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

 1. Jucatori batuti in cap, vai mama lor!
  Chin mare pe bietul Dan Matei. Cand vezi ce antrenamente super si ce nivel de pregatire le cere unor jucatori mai mult decat modesti….
  in frunte cu marile achizitii ce dau culoare lotului dar cam atat, doar culoare.
  Cu 4-5 jucatori nu faci o echipa de liga 2!
  Daca asisti la antrenamente, mai mare dragu’ dar la meciuri mai mare chinul

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *