Fotbal: Aurelian Băbuțan, director sportiv la Gloria! Va fi instalat zilele acestea!

Gloria își întărește staff-ul cu Aurelian Băbuțan, ce va fi instalat în aceste zile pe postul de director sportiv.

După 7 ani, Băbuțan revine la Gloria și va pune umărul la promovarea echipei. El a lăsat un post similar la o echipă ce se bătea la promovare în Liga 1, Oțelul Galați, pentru clubul său de suflet, Gloria, chiar dacă Bistrița joacă într-un eșalon mai jos.

Sursele noastre spun că Băbuțan negocia de multă vreme cu Gloria și că s-a desprins amiabil de Oțelul Galați. Deocamdată, părțile nu confirmă instalarea lui în conducerea clubului bistrițean, dar astăzi va avea loc o discuție în urma căreia se va bate în cuie această decizie.

Aurelian Băbuțan a mai condus Gloria în 2015, pe când se numea Gloria Progresul, chiar dacă, pe hârtie, n-a avut nicio funcție oficială. Echipa juca atunci în Liga a treia și, la finalul campionatului, a fost retrogradată din cauza multor datorii.

”Nu pot face nimic fără sprijinul autorităților. Până nu se vor implica, echipa asta va fi tot în suferință”, a spus atunci Băbuțan și iată că, se pare, au venit vremuri mai bune din acest punct de vedere.

”Nu spun că această echipă are șanse de promovare, ci că e obligatoriu să promoveze. Are antrenor, are lot, are buget, are tot ce-i trebuie”, ne declara Băbuțan acum câteva săptămâni, cu un ochi acasă, chiar dacă lucra la Galați.

 | 2.721 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Pai cand a fost el la Gloria Progresul si la sfarsitul campionatului acea echipa retrograda dun cauza datoriilor, de ce nu s-a implicat atunci ca acea echipa sa nu retrogradeze??? De ce nu a obtinut el sprijinul autoritatilor? Sa intelegem ca nu avea prestanta? Apoi, dupa ce in oras nu mai exista fotbal, de ce nu a venit el sa demareze un proiect? Aaa, el era pe la alte echipe. Pai si atunci, cum ramane cu echipa de suflet???
    Acum, dupa ce altii au framantat aluatul, au copt painea si au scos-o din cuptor,el vine cu cutitul. Bravvvoo domnu Babutan. O intrebare. Nu te dor coatele? Ti-ai pus petece in coate la camasa?
    Inca ceva. Si el ca si altii, pe unde a trecut s-a cam pustiit! Navodari, Poli Tm, Tg Mures…
    Grija mare domnilor factori de decizie. Grija mare!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *