Fotbal, amical: Gloria, meci bun cu viceliderul seriei, pe sinteticul de la Iclod

Gloria a jucat primul meci amical din 2019, pe suprafața sintetică din comuna clujeană Iclod. Bistrițenii au întâlnit Minaur Baia Mare, echipă aflată pe locul 2 în clasamentul seriei a 5-a din Liga a treia. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea băimărenilor, dar Gloria a condus cu 1-0 până în minutul 65, când ambele echipe au făcut mai multe schimbări, folosind toți jucătorii din cele două loturi.

Curtuiuș a jucat primul meci de la revenirea acasă și a reușit prmul gol. A marcat în prima repriză, cu capul, după o fază fixă din latera dreapta. Jucătorii lui Dănuț Matei au mai avut bune ocazii de a înscrie prin Sebi Rus, Nalați și Cilean. Pe finalul meciului, bistrițenii au primit două goluri pornite din acțiuni pe părțile laterale.

Gloria: Mureșan, Hasnăș, Bucur, Patca, Runcan, Moldovan, Băldean, Cilean, Nalați, S. Rus, Curtuiuș. Au mai intrat: Suciu, Meșter, Minta,Pop, Bușiță.

Următorul meci amical al Gloriei este programat vineri, 01 februarie, la Cluj Napoca, cu Sănătatea.

Baza sportivă din Iclod, o investiție de aproximativ două milioane de lei,  a fost inaugurată în octombrie 2016 și cuprinde un teren de fotbal sintetic la dimensiuni europene, tribune cu 650 locuri, grupuri sociale şi vestiare, o pistă tartan de alergare pentru atletism pe o lungime de 100 metri în faţa tribunei oficiale. Terenul sintetic poate fi închiriat cu o sumă în jur de 600 de lei pe meci.

 | 4.879 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *