Fotbal: Albuț,Ganea și Deac titulari în Liga a doua, Pădurariu și Sebi Rus marcatori la Pojorâta!

Fotbalul bistrițean e destul de slab reprezentat în Liga a doua. Doar Călin Albuț, Cristi Ganea și Gabriel Deac au bifat un meci întreg, primul apărând bine poarta celor de la Săgeata Năvodari în victoria cu 2-1 în fața celor de la ACS Berceni, iar cel de-al doilea fiind destul de activ pe banda dreaptă a aceleeași echipe. Feldrihanul Iloaie a fost doar rezervă în acest meci. La Voluntari, Deac a jucat 90 de minute cu Academica Argeș, dar echipa lui a pierdut cu 1-0 printr-un gol marcat în minutul 41.

La FC Olt, Marius Curtuiuș a intrat în minutul 50 al partidei de la Tărlungeni, la 2-0 pentru gazde dar nu a reușit nimic notabil, meciul încheindu-se 2-1.

În Liga a 3-a, Pădurariu și Sebi Rus au contribuit decisiv la egalul scos de Bucovina Pojorâta la Ceahlăul 2, primul deschizând scorul în minutul 6, iar cel de-al doilea mărind avantajul moldovenilor în minutul 36. Însă gazdele și/au revenit în partea a doua a jocului și au egalat, ultimul gol fiind reușit în prelungiri. Scor final, Ceahlăul 2 –Pojorâta 2-2

 | 404 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *