Fotbal: ACS Dumitra a început pregătirile pentru returul campionatului

 

După un sezon de toamnă bun, ACS Dumitra ocupă locul doi în clasamentul ligii a patra, la trei puncte în spatele liderului, Heniu Prundu Bârgăului. Chiar dacă la Dumitra nimeni nu vorbește despre câștigarea campionatului sau de promovarea în liga a III- a, antrenorul Sergiu Mândrean a sunat adunarea pentru începerea pregătirilor pentru returul campionatului. Sergiu a stabilit cartierul general al pregătirii la Baza Alex, unde va efectua un program de pregătire ce va cuprinde două antrenamente pe săptămână, plus un joc amical în fiecare weekend. Lotul cu care Dumitra a început pregătirile este, în mare parte, același cu cel care a terminat turul. De la primele antrenamente vor lipsi doar Cilean și Iușan, care se pregătesc deocamdată în curtea Gloriei, singura noutate la primul antrenament fiind Raul Moldovan, fost junior bistrițean, ultima dată la o echipă din județul Bihor.

Lotul pentru returul campionatului: Beșa, Bar, Cilean, Cucuiet, Cristurean, Martin, Andronesi, Frișan, Harra, Ilieș, Iușan, Poenar, Trif, Archiudean, Pavel, Monorean, Runcan, Darlaci, Roman, Cioancă.

Sergiu Mândrean, antrenor: "Am început pregătirea pentru că ne așteaptă un retur greu de campionat. Vrem să demonstrăm că nu am ajuns întâmplător pe locul doi. Deși nu mi-a impus nimeni un obiectiv, le-am spus și băieților că obiectivul meu este acela de a câștiga fiecare joc”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 724 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *