Fost fotbalist al Gloriei, prins cu 16 kilograme de cocaină în Londra. A luat 6 ani de închisoare

Un fost fotbalist al Gloriei Bistrița a fost prins cu 16 kilograme de cocaină în Marea Britanie și condamnat la 6 ani de închisoare.
 
Florea Voicu, în vârstă de 31 de ani, fost fotbalist la Gloria Bistrița, a fost oprit de polițiștii britanici la un control de rutină în trafic, în data de 26 aprilie, într-un orășel din nord-vestul Londrei.
 
După un control în mașina pe care o conducea, un Nissa Micra, polițiștii au găsit 16 kilograme de cocaină, în valoare de aproape 5 milioane de lire.
 
Flora Voicu a pledat vinovat în fața instanței, în data de 22 iulie și a fost condamnat la 6 ani de închisoare, după cum informează Crewe Chronicle.
 
 
Florea Voicu a fost una dintre speranțele fotbalului bistrițean. Crescut la Centrul de Copii și Juniori al Gloriei, acesta era unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației sale. Juca pe postul de mijlocaș și a evoluat la echipa mare a Gloriei în perioada în care antrenor era Ioan Ovidiu Sabău. Pe lângă Gloria, Florea Voicu, cunoscut de bistrițeni după pseudonimul "Voicuț", a mai evoluat pentru Bihor Oradea, FC Snagov, Farul, Alba Iulia și Dunărea Galați.
 | 605 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *