Fitness bistrițean la Palat

După ce au echipat centrul sportiv al FRF de la Mogoșoaia, bistrițenii de la Florsystem au ajuns cu celebrele aparate
de fitness si la Palatul Elisabeta

Firma bistrițeană Florsystem Sport a echipat recent sala de sport a Familiei Regale. În prezența Altețelor Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu ai României, dar și a soților Sângeorzan, managerii firmei bistrițene, a fost inaugurată sala privată de fitness de la Palatul Elisabeta.

Lansarea s-a bucurat de participarea unor personalități marcante ale sportului românesc, precum Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică și mondială a României, sensei Dan Stuparu, Președintele Federației Române de Karate Tradițional, domnul Giuseppe Rossi, Președintele Retromobil România.

Principele Radu s-a arătat foarte mulțumit de parteneriatul cu Florsystem-Sport. „Cred că am reușit să organizăm echipamentul în acest spațiu, relativ mic, într-un mod ergonomic. Îi mulțumesc domnului Sângeorzan pentru generozitatea de a ne fi pus la dispoziție aceste aparate de înaltă performanță și sunt bucuros, în același timp, dacă în acest fel putem promova inițiativa economică românească”.

Principele a mărturisit că vizitează sala de sport aproape în fiecare zi.

A fost o plăcere din partea noastră să amenajăm această sală împreună cu Alteța Sa Regală Principele Radu, care, spre deosebire de majoritatea clienților, a știut exact ce tip de aparate își dorește. Ne-am gândit apoi cum vom instala totul în spațiul acesta pentru a-i asigura și estetica, și funcționalitatea.

Florin Sângeorzan

 | 110 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On