Fetele de la Prundu Bârgăului încheie campionatul cu o victorie! Ruscău: ”Vrem locul 3 după play-off!” (VIDEO)

Ultima etapă a campionatului superligii naționale feminine a programat, pe terenul Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bârgăului, echipă clasată pe locul 3 în clasament și CS Brazi, ocupanta locului 6  în clasament cu o etapă înainte de finalul campionatului. A fost o partidă în care gazdele s-au impus după pauză, când au reușit să marcheze toate cele 4 goluri, obținând o victorie ce le consolidează poziția în clasament.

Venite doar cu 11 jucătoare de câmp, dintre care una a ocupat locul portarului,  adversarele din Brazi reușesc să deschidă scorul în urma unui contraatac, într-o primă repriză în care bârgăuancele și-au luat de sus adversarele, ratând totuși câteva situații clare de gol.

Imediat după pauză, Nica reușește să egaleze cu un șut plasat din marginea careului, aceeași jucătoare ducându-și apoi echipa în avantaj, aflată singură cu portărița adversă. Gazdele reușesc să marcheze golul trei prin Neacșu, care trimite o minge în careu, scăpată printre picioare de portăriță. Scorul final a fost stabilit tot de Nica, după o minge trimisă în fața porții de Lowenberger, la o acțiune personală pe partea stângă.

Lotul folosit de staff-ul tehnic format din Dan Dosan, Călin Svoboda  și George Ruscău jr.: Elena Toma, Mihaela Neacșu, Georgiana Vasile, Lenuța Șteff, Adina Rognean, Ioana Stroia, Loredana Cosma, Elena Mirică, Denisa Lowenberger, Andreea Lauruc, Nicoleta Deca. Au mai jucat: Loredana Nica,  Dana Răzvanță, Ioana Tisa.          

Sportulbistritean.ro  


 | 901 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *