Fete de fete, echipă de echipă

– CSM Bistrița a câștigat și meciul al treilea din Divizia A de handbal
feminin, 42-35 cu Dolchimex Caracal

Al treilea meci al echipei lui Crăciun a confirmat, dacă mai era nevoie, că Bistrița a meritat o echipă în campionatul senioarelor.

Fetele de la LPS legitimate pe CSM țin bine cadența în Divizia A și câștigă la pas meci de meci. Sâmbăta trecută, bistrițencele s-au distrat în fața echipei din Caracal, pe care au condus-o la un moment dat și cu 10 goluri. Iliesiu, Raus, Kadar și colegele lor s-au întrebuințat serios doar în prima repriză, pe care au încheiat-o cu scorul 22-21. Jucătoarele lui Crăciun n-au profitat mai bine de două situații în care au jucat în superioritate numerică, dar nici nu le-au dat prea multe șanse adversarelor de a prelua conducerea. Însă, în partea a doua s-au dezlănțuit și au lăsat senzația că pot ajunge ușor la 50 de goluri. Cea mai bună jucătoare a CSM-ului a fost Ilieșiu, atât în apărare cât și în atac. ”Jupână” pe partea stângă, extrema lui Crăciun a marcat 14 goluri, multe din 7 metri, majoritatea în momente cheie. Alături de ea, Timoftei, Suciu, Kadar și Raus au jucat așa cum le-a cerut Crăciun, aproape fără greșeală în partea secundă.

CSM ”“ Balogh, Filipaș, Morar, Ilieșiu, Kadar, Rusu, A. Pop, Timoftei, Mușină, Suciu, Raus, Dorhoi, Boiciug, Chita

„Până la această oră, toți cei care se ocupă de această echipă își fac treaba exemplar. Dacă o ținem tot așa, obiectivul nostru, promovarea în ligă, nu are cum să nu se îndeplinească în următorii ani. Mi-a fost frică la începutul meciului de acest adversar, fiindcă știam că a câștigat campionatele de junioare
1 și 2. Dar pe parcursul meciului mi-am dat seama că n-au cum să ne facă probleme”

Iuliu Crăciun

 | 75 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On