FC Bistrița e pe cale să primească 90.000 de lei de la Primărie!

FC Bistrița a depus un proiect pentru finanțare nerambursabilă în cadrul celei de-a doua sesiuni de selecție a dosarelor din secțiunea sport de performanță și e la un pas de a primi bani de la Primărie.

Proiectul grupării conduse oficial de Sergiu Mândrean și neoficial de președintele AJF Dan Jiga a trecut de comisia care a analizat dosarele și care a decis că poate primi o finanțare de 89.820 de lei, pentru ”Promovarea fotbalului în municipiul Bistrița”. Decizia finală va aparține consilierilor locali, care se vor întruni în cursul zilei de joi. FC Bistrița a terminat campionatul pe locul 6 în Liga a 4-a, la 20 de puncte în spatele Voinței Cetate, câștigătoarea sezonului județean.

Anul acesta au fost două sesiuni de depuneri de proiecte pentru finanțare nerambursabilă de la Prmăria Bistrița pentru secțiunea “Sport de performanță”. La prima sesiune din cele șase proiecte depuse niciunul nu a fost eligibil. La cea de-a doua sesiune de depuneri, care a avut loc în luna iunie, au fost depuse doar patru proiecte, trei dintre ele find respinse.

Gloria a contestat criteriile din ghidul solicitantului, conform cărora este considerată neeligibilă și acțiunea e în curs de soluționare.

 | 423 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *