Fără Voință în Cetate! U Cluj, victorie ”la mișto” pe terenul din Orhei! (FOTO/VIDEO)

Câștigătoarea etapei județene de Cupa României în județul Cluj a umilit învingătoarea din județul Bistrița- Năsăud, câștigând cu 7-0 o partidă disputată la o singură poartă.

Voința Cetate a intrat bătută gata pe terenul din Orhei. Cu capul plecat, fără vâna specifică unei echipe gazdă, a luat 4 goluri în primele 17 minute și a intrat la pauză cu un 0-6, de tenis, pe tabelă.

 Adunată din vacanță cu o zi înaintea jocului, echipa antrenată de Gabi Bozga n-a schițat nici un gest de apărare în prima repriză, luând în plin lovitură după lovitură, ca un boxeur ce nu poate ieși din corzi.

Ai noștri au avut în față o echipă care a început pregătirea cu 3 săptămâni mai devreme, cu Albuț, Goga și Abrudan piese de rezistență, cu Hordoan de la FC Bistrița și Micaș de la Olimpia Satu Mare surprizele plăcute ale meciului și cu un atacant inspirat în fața porții,  Iuliu Hațeganu.

O echipă clujeană care a dominat cap coadă o formație bistrițeană cu un portar slăbuț de la juniori, cu Nap și Patca greu încercați în apărare, cu Conon și Măjer spectatori la mijlocul terenului și cu un atac la care n-a ajuns nicio minge în 45 de minute.

Hațiegan (de două ori), Hordoan, Micaș și  Goga au făcut 0-5 până în ultimul sfert de oră, iar Giurgiu a pus bomboana pe coliva echipei din Cetate, marcând dintr-un 11 metri jucat la mișto, cu pasă la un coechipier venit din spate.

După pauză, clujenii antrenați de fostul atacant al Gloriei Marius Popescu au avut milă de gazdele lor și n-au mai forțat prea tare. Au mai marcat o dată prin acelașii Hațegan și Sabău a sunat retragerea de prin minutul 75, când a plecat de la meci lămurit că are în față un sparing partener prea slab pentru echipa lui.

Niciodată, parcă, n-a suferit vreo echipă bistrițeană o umilință mai mare cu una din Cluj. Niciodată, parcă, n-a fost ambițioasa echipă din Cetate mai speriată ca azi, deși a avut în față un adversar de-abia promovat din liga a patra în cea de-a treia. Și niciodată, parcă, n-au înghițit în gol mai mulți spectacori pe terenul din Orhei, vreo câteva sute.

”Păcat că n-am văzut măcar mai multă ambiție. Diferența de valoare a fost clară în favoarea clujenilor dar trebuia să compensăm cu un pic de vână, cum spun fotbaliștii”, a zis la final Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, spectator de lux la acest meci.

 

Voința Cetate: Pop, Rus, Patca, Nap, Bugnar Ștețco, Conon, Dobrea, Ganea, Petrean, Măjer.  Au mai intrat: Cioancă, Bârsan, Neagoș

U Cluj: Albuț, Tacaks, Abrudan, Onicaș, Irimie, Giurgiu, Micaș, Goga, Hordouan, Lemac, Hațiegan

Au mai intrat: Manu, Ionescu, Cordoș


 | 1.463 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *