Fără bani de-un telescop, cu motorul stricat după o căzătură, Iosif Ureche a terminat doar pe 9 în etapa a 5-a!

Iosif Ureche și-a ieșit din mână în acest sezon de motociclism viteză. După ce etapa trecută a rămas fără frâne în Cehia și s-a izbit de un parapet, în etapa de duminica trecută a căzut din nou și nu a reușit să termine cursa de la Adâncata decât pe locul 9.

Iosif Ureche a avut un start foarte bun pe Motor Park România, chiar dacă a plecat de pe poziția a 6-a după calificări. În primul viraj a ajuns deja de locul 2, după Mistode și două tururi a rămas în spatele lui. Însă, din cauza suspensiei care era stricată din prima zi a reuniunii, i-a fugit fața într-un viraj și a alunecat în decor. ”Afost exact curba în care am căzut și anul trecut. Mi s-a dus sâmbătă un telescop și nu am avut cu ce să îl repar sau să-l înlocuiesc”, spune Ureche.

Totuși, s-a urcat pe motorul spart, a rupt ceva carene de pe el și a continuat cursa. De pe 14 a ajuns în final pe 9.

”Nu știu de ce sunt așa de ghinionist în acest sezon. Nu puteam mai mult de atât, cu motorul pe jumătate stricat, fără un telescop și cu o creangă după mine”, mărturisește, supărat, bistrițeanul din ROSBK. În clasamentul general, după 5 etape, Iosif Ureche e pe locul 4, după Cazacu, Mistode și Ponoran.

sportulbistritean.ro


 | 967 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *