Extreme Enduro: Comura joacă tare! S-a înscris la un concurs infernal, în Austria!

Ediția cu numărul 22 a renumitului concurs de Extreme Enduro – Red Bull Erzberg Rodeo din Austria îl va avea la start și pe bistrițeanul Mihai Noghi, alias Comura.

La sfârșitul acestei săptămâni, mina de fier Erzberg din provincia Styria va fi gazda unui festival motorsport, cu multiple runde de întreceri pe două roți, considerat unul dintre cele mai tari evenimente de acest gen din Europa. Peste 1500 de participanți din 40 de țări de pe toate continentele se vor afla la start și în acest an, la fel ca anul trecut. Atunci, doar 500 dintre ei au reușit să se califice pentru întrecerea finală ce urma să stabilească un câștigător – Red Bull Hare Scramble 2016.

Printre cei calificati și-au făcut loc și doi români: Varga Zsolt Jr. – (Adventure Ride Viking Pruszyinski Bucuresti, KTM) și Emanuel Rogojan (Masterbike Cluj, KTM). Aceștia au rămas impresionați de spectaculozitatea dar și dificultatea concursului, extrem de obositor pentru sportivi.

Și iată că, la startul ediției din acest an s-a înscris și bistrițeanul Comura, așa cum e cunoscut el printre amatorii de gen. El va reprezenta clubul Șo Moto Racing Bistrița și va concura cu numărul 234, pe o motocicletă KTM 300 EXC.

Cei interesați, vor avea ocazia să-l urmărească atât live pe site-ul oficial al întrecerii, dar și pe canalele care preiau imagini de la eveniment, printre care ORF Sport, Sport 1, Pro 7 sau Discovery.


 | 896 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *