Eveniment la Cluj pentru Tiago, băiețelul bolnav al lui Miclăuș, fost fotbalist al Gloriei

Clujenii și nu numai s-au adunat în 6 decembrie la Cinema Florin Piersic în Cluj-Napoca la evenimentul „Salvează o viață de Moș Nicolae”. Concertul de colinde cu scop caritabil a fost pentru Tiago Luca, băiețelul fostului fotbalist al Gloriei Bistrița, Casian Miclăuș.

Casian Miclăuș a devenit tatăl lui Luca Tiago în urmă cu mai puțin de un an și la doar câteva luni de la nașterea bebelușului medicii au dat un diagnostic cumplit: leucemie mieloblastică acută. Tratamentele pentru această boală gravă, pe lângă faptul că sunt limitate, necesită și resurse financiare enorme.

Tocmai din acest motiv, concertul de colinde organizat ieri în Cluj-Napoca a avut ca scop strângere de fonduri. Chiar dacă intrarea a fost gratuită, toți cei prezenți au fost invitați să sprijine familia cu orice sumă au dorit.

Pe scenă au urcat Ad Libitum Voices, Adelina Boita, Alex Pastor și Glasuri Ardelene, Iulia Bucur și Ansamblul Folcloric. Dor Transilvan, Grupul Vocal Arheo, Cosmin Mocean, Geanina Gavrilă, Marina Marina. Spectacolul a fost prezentat de Alin Sălăjean și Adrian Soporan.

Casian Miclăuș s-a născut la Mediaș și a jucat pe postul de fundaș stânga la Gloria Bistrița în sezonul 2008/2009. De acolo, s-a întors la CFR Cluj, iar în 2019 s-a retras din activitatea sportivă.

Conturi pentru donații:

Nume: Miclăuș Casian Vasile

Bancă: BRD

IBAN: RO09BRDE130SV55648721300

SWIFT: BRDEROBU

Moneda: EURO

Nume: Miclăus Casian Vasile

Banca REVOLUT :

Tel. +40758704336

Nume: Gîrda Cristina-Roxana

IBAN Banca TRANSILVANIA:

RO89BTRL01301201C69471XX

SWIFT: BTRLRO22

Moneda: RON

 | 949 vizualizări

Author: Stefanel Ana

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *