Euro 2021+1: Fără soc și fără groază

Cea mai mare surpriză de la acest campionat până acum a fost faptul că Anglia a uitat să ajungă la meciul cu Scoția de pe teren propriu. În rest, Suedia a câștigat greu cu Slovacia iar Croația cu Cehia au împărțit punctele frățește, că doar de ce să plece careva supărat de la stadion? 0/3 pronosticuri corecte pentru mine, mulțumesc și cu plăcere!

Socul este o plantă care ajută la calmarea iritațiilor, dar nu avem nevoie nici azi de el, pentru că nu ne așteaptă nici șoc și nici groază. Practic, nu avem nevoie de soc pentru șoc.

Revenim la grupa absolut fabuloasă din care Ungaria va ieși cu un bang. Am putea adăuga și un „gang” acolo, având în vedere compania selectă de la care înfulecă goluri cu pofta cu care mă mănâncă pe mine tânțarii vara. Dar destul cu dramele mele înțepătoare. Azi avem iar nevoie de tot raționamentul pentru a concepe magnitudinea meciului Portugalia – Germania și calitatea incomensurabilă a lui Morata, cel mai bun vârf de la EURO dacă luăm probabilitatea de a nu marca din ocazii rarisime.

Începem cu meciurile din grupa morții Ungariei apoi mergem pe gazonul proaspăt neîngrijit de la Sevilla, pentru Spania – Polonia.

Continuarea articolului e pe mihai-oprea.ro

 | 2.322 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *