EURO 2020+1: Anglia ca Zăpada și cei 3 pitici

Surpriză totală: Spania și Italia joacă în prima semifinală de la Euro2020+1! Absolut nimeni nu se aștepta la acest parcurs, noroc că sunt eu aici să vă spun lucrurile astea încă de dinainte să se întâmple.

Spania a câștigat la lovituri de departajare meciul cu Elveția, deși, dacă avea mai mult chef de treabă, putea să nu se lase la mâna hazardului. Care Hazard nu a jucat pentru Belgia, astfel că Italia a avut o misiune mult mai ușoară ca și creștinii în Asia, reușind să oprească dracii roșii belgieni din drumul lor spre cuceritea Europei.

Sferturi de finală

O nouă zi, o nouă favorită revine pe scena fotbalului nespectacol. Pentru că Anglia a făcut mai puțin zgomot la acest campionat decât noul Vauxhall Mokka electric, chit că și-a făcut treaba. Cehia, Danemarca și Ucraina, în schimb, au ajuns în poziția de a lupta pentru semifinale chiar dacă aveau șanse mai mici decât Steaua la titlu, sau decât o lămâie să ajungă în Nestea.

Ne bucurăm pentru fiecare în parte și le intrăm cu bocancii aproape curați în curte, să le analizăm jocul și șansele de a purcede spre gloria continentală. Hai să vedem care ce știe face, cine ce mere sau fântâni otrăvește!

Continuarea materialului e pe mihai-oprea.ro

 | 2.920 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *