Eugen Cosma confirmă: ”Am încetat colaborarea cu Rasmussen! Căutăm soluții!”

Directorul Gloriei, Eugen Cosma, a confirmat acum câteva minute știrea publicată în premieră de sportulbistritean.ro, că s-a decis încheierea colaborării cu Kim Rasmussen.

”Nu suntem mulțumiți de exprimarea echipei în teren, de ceea ce am arătat în această primă parte a campionatului. Și, drept urmare, împreună cu antrenorul Kim Rasmussen, am decis încetarea contractului. Avem obiective îndrăznețe. Știm că bistrițenii își doresc participarea într-o cupă europeană, vrem expunere la nivel continental, nu doar național. Și lucrurile nu au mers așa cum ne așteptam în aceste 9 etape”, a declarat Cosma pentru sportulbistritean.ro.

În ce privește numele noului antrenor, directorul spune că încă nu poate da un răspuns clar. ”Avem o listă cu mai multe variante de antrenor, încă lucrăm la ea. Da, și Horațiu Pașca e pe ea, dar sunt și alți antrenori cu care negociem. Oricum, clubul nostru are în curtea lui mulți antrenori de valoare care pot asigura interimatul. Sper ca în cel mai scurt timp să putem anunța numele noului antrenor”, a declarat Cosma pentru sportulbistritean.ro.

 | 1.350 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. O mare gresala s a facut cu demiterea antrenorului. De ce nu e tras la răspundere cine o adus jucatoare sub valoare si o lasat sa plece cele cu valoare?? Cine a decis schimbarea antrenorului (se stie cine defapt) va fi un fel de becali din handbal . Va schimba 10 antrenori si rezultate 0 . Diferența este ca becali si a folosit bani lui iar aci e vorba de ai județului Bistrița-Năsăud

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *