Etapă de rally-raid în județ! Cheloo vine la concurs!

A doua ediție a campionatului național de rally raid se va desfășura chiar în jurul orașului nostru. În perioada 27-28 mai, bistrițenii sunt invitați la un eveniment cu sunet de motoare turate la maxim și miros de competiție strânsă. VEZI care e traseul și cine participă la campionat:

Clubul Sportiv Transilvania Rally Team și Clubul Transcarpatic Brașov cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud oferă spectacol bistrițenilor în cadrul celei de-a doua ediții a campionatului național de rally raid. Competiția numită „Cupa Munții Rodnei” se va desfășura pe un traseu dificil în jurul Bistriței, iar organizatorii asigură că vor fi multe porțiuni de viteză, spre încântarea participanților dornici de adrenalină.

La concurs va fi prezent și Cheloo, celebrul rapper, în calitate de pilot, dar și un echipaj feminin format din Roxana Ciuhulescu și Maria Butoi. Aceștia își vor face debutul la nivelul profesioniștilor. Competiția va reuni atât sportivi din România, cât și concurenți veniți din Italia și chiar din Israel.

Competiția se adresează profesioniștilor, dar și amatorilor, fiind trasee și probe special create pentru fiecare categorie. Chiar și debutanții au ocazia să se înscrie și să încerce ceva nou. Traseul are aproape 500 de kilometri, din care 300 sunt pentru probele speciale dedicate profesioniștilor. Iubitorii de spectacol care nu vor să participe efectiv la „Cupa Munții Rodnei” sunt invitați pe drumul dintre comuna Șanț și Alpina Blazna ca să vadă echipajele și motoarele în acțiune.

Vineri, în prima zi de concurs, vor avea loc primele 4 probe speciale pe traseul Bistrița -> Ghinda -> Bistrița Bârgăului -> Lacul Colibița și retur. Sâmbătă o să aibă loc încă 6 probe speciale pe traseul Bistrița -> Rebrișoara -> Parva-> Sîngeorz-Băi -> Rodna -> Pasul Rotunda (1.200 m altitudine) -> Vârful Suhard și retur.

Ana Ștefănel – bistriteanul.ro

 | 1.133 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *