De ce este Unibet casa de pariuri online preferată a românilor?

Unibet este una dintre casele de pariuri populare licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Acest operator este pe primul loc în multe dintre topurile de pe site-urile acreditate să scrie despre pariuri, topuri realizate pe baza voturilor pariorilor.

Nu știu dacă Unibet România este cea mai bună agenție de pariuri de pe piață, o asemenea categorisire nu o pot face decât cei din industrie, bazându-se pe criterii complexe, dar poziția de lider în ierarhiile amintite argumentează afirmația că „este casa de pariuri online preferată a românilor”.

Aprecierea majoritară a jucătorilor este justificată prin ce oferă respectivul operator pentru un „betting experience” de nivel înalt. „Plusurile” sunt cântărite în mod diferit de fiecare parior în parte, în funcție de stilul său de joc, de aceea le enumăr într-o ordine subiectivă.

Numărul mare de linii asiatice. Fiecare meci de fotbal, fie el și de importanță medie, are în dreptul său un număr mare de opțiuni de pariere. Între ele, foarte importante pentru mine sunt cele pe handicapuri asiatice, care îți permit să joci acoperit. Unibet are cele mai multe linii asiatice pentru pariuri pe câștigătoarea meciului sau pe total goluri.

Platforma de video streaming live. Site-ul „bate” orice televiziune de sport prin numărul de transmisiuni în direct în special din fotbal, dar și din alte sporturi. Operatorul se mândrește cu 75.000 de evenimente transmise pe an! Această particularitate este importantă în primul rând pentru cei care joacă live și au șanse de câștig mai mari dacă urmăresc meciul.

Platforma de pariuri live. Dincolo de posibilitatea de a vedea meciul, platforma de pariuri live oferă „operativitate” maximă: pariul este plasat rapid, la câteva secunde după ce ai dat click, câștigurile sunt creditate în cont aproape instant după deciderea lor, iar cotele nu stau blocate mult timp pentru recalculare, după ce se înscrie sau se arată un cartonaș roșu. De asemenea, CashOut-ul este activ pentru multe selecții.

Ofertele promoționale. Unibet organizează frecvent concursuri de pronosticuri cu participare gratuită, dotate cu premii de sute de mii de lei cash. Pot participa chiar și cei care nu au niciun bani în cont. Tot periodic sunt acordate și pariuri gratuite sau pariuri fără risc.

Interfața este plăcută ochilor, ca și culori, dar și ca grafică. Site-ul are o structură logică, se poate ajunge repede la evenimentul căutat fie prin funcția de căutare, fie prin meniurile lateral și orizontal.

Oferta sportivă este una dintre cele mai bogate de pe piață. Ea include foarte multe competiții fotbalistice, din toate regiunile lumii, dar și sporturi diverse și eSporturi.

Sunt convins că aceste argumente coincid cu cele la care se gândesc cei mai mulți pariori români atunci când pun Unibet pe în fruntea liste caselor de pariuri online.

(P)

 | 884 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *