E bine și-așa rău

Gloria a încheiat campionatul pe locul 10, un loc prea bun, după cum a jucat, cel puțin în retur. Bistrițenii au închis campionatul cu o victorie în fața unor ”panduri” care și-au ținut ”săbiile în teacă”

Gloria a câștigat fără probleme ultimul joc din actualul sezon, în fața unei echipe ce nu s-a omorât cu firea pe stadionul din Reghin. Cu foștii bistrițeni Chibulcutean și Alin Rus bâlbâind multe mingi în apărare, Pandurii au stat cuminți la cutie și n-au dat fiori Gloriei. O Glorie care mai tremura încă și în ultima rundă, însă doar la calculele de pe hârtie, fiindcă în realitate bistrițenii nu aveau motive de teamă. Nici măcar de centralul Tiberiu Lajos nu se puteau speria, penalty-ul acordat ușor în minutul 26 dovedind că totul era sub control. După încă un gol al Gloriei, gorjenii s-au făcut și ei că atacă, ba chiar au și marcat pentru 2-1. Spre final, Flavius Moldovan a restabilit marja de siguranță de două goluri și Gloria a intrat liniștită în vacanță. De pe locul 10, un loc prea bun după cum a jucat în acest sezon.


A fost cel mai greu an din cariera mea de antrenor. M-am implicat ca un președinte la acest club. În sezonul următor o să avem toate condițiile pentru o evoluție mai bună.

Ioan Ovidiu Sabău

 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On