Dumitra, cât pe ce să câștige la Maieru! Acolo unde puțini reușesc! Maieru ”“ Dumitra 2-2

 

Prima etapă a sezonului de primăvară al ligii a patra a programat la Maieru, partida  dintre Silvicultorul din localitate, locul șase înaintea disputării etapei și ACS Dumitra, locul doi în clasament, joc considerat unul dintre  derby-urile acestei etape.

Partida s-a disputat pe un teren plin de noroi datorită ploilor căzute în ultima perioadă, teren care a dezavantajat exprimarea în joc a celor două echipe. Starea terenului nu a permis celor două echipe să construiască, ambele echipe preferând să trimită cât mai repede mingea în terenul advers.

Oaspeții încep bine jocul și reușesc să deschidă scorul prin Iușan în minutul 10, după care își mai crează câteva ocazii de a marca, dar cei mai aproape de gol sunt gazdele care trimit mingea în bară din lovitură liberă. Finalul primei reprize aduce un nou gol pentru oaspeți, care duc scorul la 0-2, prin golul marcat de Darlaci în minutul 42.

A fost o primă repriză dominată în cea mai mare parte a ei de oaspeți, chiar dacă starea terenului a influențat mult faza de construcție. După pauză oaspeții fac pasul înapoi, gazdele profită și reduc diferența prin Muntean în minutul 56. În continuare se joacă pe contre, Dumitra poate închide meciul dar bara se opune la o lovitură liberă, iar Salvan și Cilean ratează din situație de unu la unu cu portarul. Cum în fotbal de multe ori ratările se răzbună, în minutul trei de prelungire Popârțac reușește să înscrie golul egalizator.

Silvicultorul Maieru, antrenor Costică Burtoi: Hoza, Măricuț, Popârțac, V. Hazbei, Bizău, Vilisczki, Muntean, Hădărău, A. Hazbei, A. Boldiș, L. Boldiș. Au mai jucat: Covaci, Bârtă.

ACS Dumitra, antrenor Sergiu Mândrean: Ilieș, Runcan, Monorean, Cristurean, Archiudean, Darlaci, Pavel, Mândrean, Cilean, Poenar, Iușan   . Au mai intrat: Marc, Andronesi, Cioancă, Salvan.

Costică Burtoi, antrenor Maieru:”A fost un joc foarte disputat, de mare luptă, stricat însă de prestația arbitrului care a luat multe decizii greșite și în compensație. Mă mulțumește faptul că am reușit să egalăm pe final. Felicit echipa din Dumitra, este o echipă tânără cu jucători de valoare ”.

Sergiu Mândrean, antrenor Dumitra:” Un meci disputat, pe un teren foarte greu care nu ne-a dat posibilitatea să construim. Noi am pierdut pe final două puncte, dar cred că până la urmă rezultatul este echitabil. Din nou am suferit din cauza lipsei de concentrare la finalizare, dar și din cauza stării terenului, ne-am creat multe ocazii dar n-am reușit să marcăm mai multe goluri. Sper ca la jocul de duminică, cu Bârgăul, să ne creem tot atâtea ocazii de gol și să marcăm mai multe goluri”.

 Leon Buhai / sportulbisrtritean.ro

 | 285 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *