Duminică a anunțat că pleacă, dar azi s-a hotărât! Vezi ce face Ruscău!

Președintele echipei Heniu Prundu Bârgăului a anunâat ferm că se retrage din conducerea Asociației Sportive, după aproape două decenii de când o conduce. A fost extrem de dezamăgit după două înfrângeri consecutive pe care echipa lui le-a încasat, în ciuda întăririlor făcute în această vară.

Astăzi, după o întâlnire cu jucătorii și cu antrenorul Constantins Sava, șeful fotbalului bârgăuan s-a răzgândit. Spune că va continua în fruntea grupării sportive, că a fost convins de toți cei din jurul lui să rămână în funcție.

”Am spus că în proporție de 99 la sută mă retrag. A rămas un 1 la sută care, iată, a cântărit foarte mult. Mergem înainte. Fiecare și-a văzut greșelile, ne-am înțeles unii pe alții și sunt convins că lucrurile se vor îndrepta”, a declarat Ruscău pentru sportulbistritean.ro.

În urma întâlnirii de azi s-a luat decizia de a se bloca toate primele până când echipa va reveni pe unul dintre primele 3 locuri. Jucătorii Heniului încasează câte 30 de lei la punctul obținut acasă și 50 la punctul din deplasare.

De asemenea, s-a hotărât să nu se modifice alcătuirea lotului, cu o singură excepție. Se pare că Vladi Bugnar, fundașul stânga supărat că a fost trecut pe banca de rezerve, nu va mai face parte din lot.

În etapa următoare, Heniu Prundu Bârgăului întâlnește pe teren propriu echipa din Cetate.

sportulbistritean.ro

 | 271 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *