Din dragoste pentru volei! Întâlnire emoționantă între foști și actuali sportivi ai LPS într-o primă ediție a Galei voleiului bistrițean!

Alin Dehelean, fost voleibalist al Liceului cu Program Sportiv, a pus la cale un eveniment menit să strângă rândurile voleiului bistrițean, un sport cu tradiție în județ.

În sala de ședințe a liceului, a strâns mulți membri ai generațiilor ce au jucat volei la Bistrița și a reușit să creeze emoție, să genereze amintiri frumoase, într-o atmosferă de bună dispoziție și prietenie. A fost ajutat de Paul Szabo, un bistrițean stabilit la Oradea, cadru universitar și arbitru internațional de volei.

Au participat profesorii Petru Andrău, Patriciu Păștean, Mircea Gătej și Paul Someșan, inspectorul de specialitate Dinu Onița, mulți foști și actuali jucători, toți uniți de pasiunea și dragostea pentru voleiul bistrițean.

Au venit la întâlnire, printre alții, Octavian Baba – fost component al lotului național, Adrian Sonea, Marius Moldovan  –  din prima generatie a LPS, Călin Vălean, Paul Szabo, Paul Someșan. Au fost prezenți și câțiva dintre jucătorii încă activi, cum ar fi Mihai Coasă  –  căpitan la Unirea Dej, Ștefan Someșan – U. Cluj), Gigi Socaciu și Patriciu Păștean  – Explorări Baia Mare.

Și-au amintit împreună momente importante sau amuzante din meciuri sau cantonamente, au revăzut imagini din vremurile în care participau în competiții pentru liceul bistrițean.

Sigur că nu puteau trece pe lângă sala de volei fără să joace un meci amical, la care au participat și fetele de la clubul ProVolei, condus de Alin Dehelean.

Iar ziua nu se putea încheia mai bine decât la o bere bună, într-un restaurant din oraș.

” Am încercat să adunăm cât mai mulți dintre foștii voleibaliști bistrițeni pentru a păstra vie dragostea față de activitatea voleibalistică și pentru a ne implica mai ușor cu toții în deschiderea ușilor spre acest sport”, spune Alin Dehelean, sufletul acestei prime ediții a galei.

 | 6.617 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

  1. Felicitari Alin! Sunt foarte mandra de tine, de ceea ce faci!Succes in tot ceea ce faci! Cu astfel de oameni sportul are de castigat!

    Post a Reply
    • Stimata doamnă dirigintă, va multumesc frumos pentru gandurile bune si pentru susținere.

  2. Felicitări pentru initiativa!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *