Dragoș Sângeorzan, campion european la karate kyokushin!

CS Karate Club Bistrița, club condus de Radu Sângeorzan, are rezultate remarcabile la o competiție europeană desfășurată recent în Sala Transilvania din Sibiu.

Cupa Internațională de Karate Kyokushin Open și Campionatul European de Karate Kyokushinkai tradițional, kata și kumite, așa s-a numit întrecerea care a adunat peste 250 de sportivi din 12 țări.

Cu sprijinul Consiliului Județean, bistrițenii au avut în concurs 15 sportivi,la seniori, tineret și juniori. Dintre ei, Dragoș Sângeorzan a obținut cea mai mare performanță, locul 1, medalie de aur și titlul de campion european la kata- seniori. Pe podium, dar la tineret, a urcat și Anton Striblea, locul 3 la kumite. Iar juniorii Claudiu Pop, Valentin Negrea și Luca Moldovan au luat câte un aur și un bronz la kata și kumite în cadrul categoriei lor de vârstă. Acestor performanțe li se se adaugă alte 10 medalii câștigate în cadrul Cupei Internaționale, desfășurată în paralele cu europenele.

”Am încheiat cu bine prima jumătate a anului. Ne menținem printre cele mai apreciate cluburi de kyokushin din țară și ne bucurăm de sprijinul administrației locale”, spune Radu Sângeorzan, mentorul acestei grupări bistrițene.


 | 2.089 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *