Două jucătoare de la CSM Bistrița alese în proiectul ”Handbalul ne aduce împreună”

 Un hobby, un sport, un stil de viață. De-a lungul sezoanelor recente, România a performat la nivel de handbal. Fie că vorbim de ramura feminină, sau de cea masculină, performanțele handbalistice ale echipelor românești, precum și a echipei naționale sunt notabile. Sezonul acesta, la handbal feminin, CSM București a câștigat Liga Campionilor, iar HCM Baia Mare a fost eliminată în sferturile competiției de către campioana en titre a Ligii, Buducnost Podgorica. La nivel de națională, am reușit să obținem la finele anului 2015 medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, precedată de calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, unde putem spune că avem șansa la o medalie.

Proiectul Handbalul de aduce împreună își propune promovarea acestui sport în rândul tinerilor, prin jucători și jucătoare tinere. Fiind un proiect inițiat de suporteri, am fost plăcut surprinși să vedem cu cât entuziasm au acceptat colaborarea persoanele contactate de noi.

 Putem spune în acest moment că peste 20 de jucătoare tinere de perspectivă și consacrate în același timp, care reprezintă generația tânără cu succes în Liga Națională de handbal feminin. Scopul acestui proiect este nu doar promovarea handbalului în rândul tineretului, ci și promovarea tinerelor talente ale României, fapt care nu este realizat, din păcate. Împreună, ne dorim să schimbăm lucrurile în bine! Începând de luni, ne veți putea găsi la adresa de facebook https://www.facebook.com/handbalulneaduceimpreuna

”Ma bucur ca sunt parte a acestui proiect. Ma bucur ca impreuna cu Szabó Szilvia am fost alese sa reprezentam CSM Bistrița intr-un proiect la nivel national, un proiect care propune promovarea handbalului in randul tinerilor prin tineri. Va rog sa urmariti pagina proiectului, pentru ca vom veni cu mai multe surprize!”,spune Andrada Maior Pașca, una dintre cele două jucătoare bistrițene alese pentru acest proiect.

 

 

 | 1.501 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *