Două înfrângeri și o victorie în turneul de la Cluj-Napoca! Gloria intră modest în noul an!

Gloria a jucat într-un turneu amical în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca și a terminat a 3-a din 4 echipe participante, fiind învinsă de două echipe aflate sub ea în clasament.

În primul meci, bistrițencele au pierdut cu HC Zalău, 34-29. Apoi au bătut Baia Mare cu 29-26. În cea de-a doua zi, au cedat și în fața gazdelor 33-32.

Au fost ultimele jocuri din 2018, an încheiat modest. Locul 8 în clasament, cu 3 etape înainte de încheierea turului nu e nici el în concordanță cu așteptările suporterilor.

Campionatul se va relua în 10 ianuarie, cu etapa a 11-a a turului, când Gloria va juca la Galați în compania echipei Clubului Sportiv Municipal din localitate. În 13 ianuarie, echipa bistrițeană va juca primul meci acasă din 2019, cu HC Dunărea Brăila, urmând ca turul să-l încheie la Râmnicu Vâlcea, în 20 ianuarie.

 

 | 1.391 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Inca odata s-au vaazut limitele lui Pasca,in fata celorlalti antrenori de acolo. Extrem de slabut, fetele NU il baga deloc in seama . Dl Pintea Marius trebuie sa ia masuri in acest sens. Se joaca dupa…” ureche”. Fiecare ce vrea !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *