Dosan, dat afară de la Năsăud! Se apără și spune că jucătorii n-au fost plătiți din septembrie

 

Progresul Năsăud a fost una dintre primele echipe care au început pregătirile pentru sezonul de primăvară, reușind să câștige tot în jocurile amicale disputate înaintea începeri campionatului, datorită unui joc bun și golurilor marcate de noua achiziție a năsăudenilor, Rareș Petrean.

Înainte de începerea sezonului de primăvară, Dosan a mai făcut două achiziții de marcă, Chifa și Horga de la Lechința și năsăudenii aveau gânduri mari. În prima etapă, echipa a pierdut 4-0 la Lechința, după care năsăudenii au obținut doar o remiză acasă cu Maieru, în condițiile în care oaspeții au jucat o repriză și jumătate în zece oameni, pentru ca sămbătă Progresul să piardă  fără drept de apel partida de la Bârgău.

Cele trei rezultate l-au nemulțumit total pe Florin Niculae, președintele năsăudenilor, care a hotărât să-l demită pe antrenorul Dănuș Dosan, instalându-l pe banca tehnică pe Viorel Gheorghiță, fostul antrenor de la Rebra.

Florin Niculae, președinte Progresul:”Din cauza rezultatelor slabe pe care le-a înregistrat echipa în acest început de sezon, am hotărât să încheiem colaborarea cu antrenorul Dănuț Dosan. Locul lui va fi luat de fostul antrenor al celor de la Gironic Rebra, Viorel Gheorghiță”.

Dănuț Dosan:”Slabele rezultate obținute de echipă se datorează în primul rând și situației financiare a clubului, jucătorii n-au mai fost plătiți din luna septembrie a anului trecut. Am acceptat să continuăm în această formulă pentru că noua conducere a promis că va rezolva această situație. Jucătorii nu pot juca la nesfârșit doar pe promisiuni”.

Leon Buhai / sportulbisrtritean.ro

 | 133 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *