Dorin Dobra: ”žVoi continua să scriu editoriale în Sportul bistrițean”

 

Dorin Dobra iubește sportul și spune că viața e o permanentă competiție. Se definește ca fiind un competitor căruia îi plac regulile bine determinate și fair-play-ul. Promite că își va scrie rubrica din săptămânalul nostru indiferent de ce se va întâmpla la alegerile din 9 decembrie

Domnule Dobra, sunteți cunoscut cititorilor noștri prin editorialele sportive pe care le scrieți. V-am întreba direct: Care e legătura între sport și politică, ținând cont de faptul că sunteți candidatul USL pentru Colegiul 1 Senat?

Răspunsul meu este unul foarte simplu: atât în sport cât și în politică dorința de a învinge, de a fi învingător este cea care îi motivează pe competitori. Așa sunt și eu -un competitor căruia îi plac provocările, căruia îi place competiția, dar cu reguli bine determinate și cu fair play. Aș spune că atât în sport cât și în politică regulile se schimbă adesea în timpul jocului, principiu pe care îl dezavuez total. Am convingerea, că odată intrat în Parlamentul României o să pot face ca legile să fie clare,  fără echivoc ,să nu existe ambiguități,  să păstrăm acel fair play de care vorbeam.

Să înțelegem că acesta este motivul pentru care ați decis să candidați?

Da, unul dintre motivele care m-au determinat să intru în acestă competiție, să o numim așa, dacă tot suntem la capitolul sportiv, a fost acela că de 30 de ani viața mea este legată de școală. Prin clasa mea au trecut mii de elevi și de studenți care, cei mai mulți dintre ei, împărtășesc aceleași năzuințe: să muncească în meseria pe care și-au ales-o, să aibă un venit bun la sfâșitul lunii și să își construiască un cămin pentru familia și copiii lor. Speranțele și năzuințele lor m-au determinat să candidez. Vorbind de acești elevi și studenți cred cu tărie că și ei sunt competitori în meseriile pe care și le-au ales, că vor să fie cei mai buni, că vor să fie profesioniști. În viață vorbim întotdeauna de o competiție.

 Și până acum ați ieșit  învingător?

Eu zic că da. Și vă spun și de ce. Pentru că am muncit enorm, pentru că am fost bine pregătit, pentru că am respectat adversarul, pentru că am știut de la bun început în ce mă avânt și la ce mă  expun. Sper ca examenul pe care trebuie să îl trec în 9 decembrie să fie unul câștigător, și vă spun că editorialele mele din Sportul Bistrițean vor continua să apară chiar dacă voi avea șansa de a reprezenta locuitorii din județul BN în Senatul României.

Domnule Dobra noi vă urăm succes la alegerile din 9 decembrie!

Mulțumesc frumos pentru sprijin și sper că cel mai bun va învinge!

sportulbistritean.ro

 

 

 | 768 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *