Doina Pană militează pentru interzicerea exportului de buștean pentru 10 ani!

„Indiferent cât pot să mintă și să defăimeze unii, realitatea este una singură. Toate măsurile privind stoparea jafului din pădurile României poartă semnătura PSD: Radarul Pădurilor, Sistemul 112 pentru transport de lemn, noul Cod silvic, noua Lege a contraventiilor silvice, acordul cu STS pentru dezvoltarea SUMAL, Radar, Inspectorul pădurilor, sistem GPS pt transport de lemn”, a transmis deputatul PSD, Doina Pană, în urma unei inițiative a PSD, votată în Parlament, privind interzicerea exportului de buștean.

„Pentru toate acestea există dovezi versus minciunile celor de rea credință. Pe scurt: nici un alt partid n-a luat nicio măsură pentru protecția pădurilor, doar PSD! Și chiar dacă, datorită măsurilor sus mentionate, Romania mai mult importă decât exportă buștean, astăzi, în Parlament, încă o inițiativă marca PSD: interzicerea exportului de buștean pentru 10 ani!”, a transmis Doina Pană. (P)

 

 | 195 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. wikipedia zice asa:
  fost ministru al apelor și pădurilor în guvernul Mihai Tudose.[1] Anterior, fusese ministru delegat pentru dialog social în al doilea guvern Ponta și ministru-delegat pentru ape, păduri și pescuit în al treilea guvern Ponta.[2][3]
  plus secretar de stat in ministerul educatiei (responsabila cu dinamitarea sistemului de invatamant profesional)
  am mai intrebat cam ce cauta articolele cu punctele ei de vedere intr-un site ce se ocupa de sport, dar inteleg si ca trebuie sa supravietuim si publicitatea electorala aduce banuti.
  dar ca sa stabilim cum stau lucrurile, tanti asta a vut painea si cutitul sa implementeze ce propune acum.
  s-a laudat cu inspectorul padurilor, dar in ultimul ei mandat a distrus orice initiativa de a il repune in rol. a protejat mafia padurilor, atat ea, cat si partidul ei.

  Post a Reply
 2. Frectie la o cioata aflata in putrefactie, asta este marea izbanda pesedisto liberala in materie de paza Padurilor. Aici merge cu masuri radicale ca in Albania si Norvegia. Vorbesc politrucii ca interzic exportul de bustean , dar nu subliniaza cu subiect si predicat ca exportul va merge inainte inspre tarile comunitare din UE. Se fac ca ploua politrucii dracului ca avem cherestea si binale cat duce trenul, adica fasonare, debitare care nu va fi oprita sa circule liber inspre UE. Si atunci jaful asta fasonat nu tot prapad si hotie se numeste. Prostiti-va doamna electoratul d-vs care va crede .

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *