Doina Pană: ”Nu e important cât de bine faci, ci cât de bine știi să o spui!”

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană, a vorbit la Conferinţa Judeţeană PSD despre viitoarele alegeri şi despre eşecul de la europarlamentare.

Doina Pană a spus că nu s-a înscris pentru o funcţie de conducere la nivelul organizaţiei judeţene pentru că ocupă deja funcţia de vicepreşedinte PSD la nivel naţional

”Avem o echipă frumoasă, avem realizări multe. Din punctul meu de vedere, se pare că nu e important cât de bine faci, ci cât de bine știi să o spui. Poate mai există o vorbă din bătrâni la care ar trebui să ne gândim: când faci prea multe se banalizează… Cred că toate acestea acumulate, plus multe altele pe care sigur o să le contabilizăm au făcut să avem acest eșec la alegerile europarlamentare. Însă ce nu te omoară te întărește și eu sunt convinsă că, la fel ca de fiecare dată, ca și Pasărea Phoenix, PSD a știut să renască din cenușă și așa se va întâmpla și de această dată și prezidențialele vor fi surpriza pentru ceilalți… sunt convinsă de acest lucru. Trebuie să turăm motoarele și să avem o comunicare corectă și specifică fiecărei zone, ceea ce sunt sigură că se va întâmpla după discuțiile cu doamna președintă, după ce discutăm în CEX-uri. Eu urez mult, mult succes noi echipe pe care, evident, cu toate puterile o să o sprijin împreună cu conducerea națională și urez mult, mult succes candidatului nostru la prezidențiale”, a spus deputatul PSD Doina Pană.

(P)

 | 617 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *