Doina Pană, după votul bugetului: „Trei, Doamne, și toți trei!”

„Sunt deputat de Bistrița-Năsăud și-n consecință am să mă adresez, în special, celor pe care-i reprezint în Parlamentul României, într-un mod inedit: referindu-mă la fiecare dintre cei trei parlamentari ai opoziției care, la rândul lor, reprezintă județul meu”, a scris pe Facebook deputatul PSD Doina Pană, după votul bugetului.

„Din păcate, s-a dovedit că sunt trei tineri foarte vocali, și-atât! Ca să mă exprim plastic și foarte relevant: „îi doare la bască” de cetățenii județului, în special, și de români în general! Au un singur scop: IMAGINE! Din păcate, prin demagogie ieftină.

Argumente:

Cristina Iurișniți (USR): vine cu amendamente pretinzând că susține autorități locale din județ (personal, i le-am votat pe toate!), se entuziasmează pe fb că cresc alocațiile la copii, apoi, realizând că acestea LEGAL nu pot fi plătite din bugetul de pensii cum „eminentul” coleg Sighiartău a propus, împreună cu partidul său, cere să le plătim din bugetul de investiții al primăriilor prin PNDL, deci să fie anulate și cele 165 de proiecte de investiții din județul său, prinse în proiectul de Buget. În final, după ce PSD propune ca alocațiile copiilor să fie plătite crescând deficitul bugetar, unica soluție de altfel, domnia sa N-A VOTAT BUGETUL!

Ionuț Simionca (PMP): vine cu amendamente pentru județ (personal, i le-am votat și lui pe toate!), se entuziasmează pe fb că, cu votul PSD, unul i-a fost votat și-n final, el personal, nu și-l votează pentru că N-A VOTAT BUGETUL!

Robert Sighiartău (PNL), „cireașa de pe tort”:
Erou două seri la rând pe fb și-n presa locală pentru „bărbăția” cu care a susținut creșterea alocațiilor pentru copii, chiar dacă într-un mod bombastic și profund ilegal ca soluție, când îi găsesc alții soluția legală, Se Răzgăndește, nu mai vrea și-n consecință, cu întreg PNL-ul, N-A VOTAT BUGETUL!

Cu ce nu sunt de acord cei trei, refuzând să voteze bugetul? Cu tot ce e cuprins în el: -creșteri de salarii și pensii
-întreg pachetul pentru școlari și preșcolari (rechizite gratuite, masă caldă, alocații crescute etc)
-programele pentru sănătate
-proiectele de infrastructură etc.
CU TOT ce înseamnă Dezvoltarea României și Mai Binele Românilor!”, a scris Doina Pană.

(P)

 

 | 9.179 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. doamna ce joacă, fotbali bistrițean? sau ce au de-a face declarațiile politice cu sportul bistrițean? numa-ntreb, dar observ ca site-ul asta publică chestii contra cost 😉 e grav că și opiniile de tip editorial sunt scrise tot pentru bănuți. ăsta nu mai e jurnalism.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *