Doina Pană: „După ei potopul!”

Deputatul PSD de Bistriţa-Năsăud, Adriana Doina Pană, a răspuns declaraţiei senatorului PNL, Florin Cîţu, care spune că bugetarii ar trebui să plătească taxe mai mari decât cei din sectorul privat.

„Momentul adevărului” pentru cei care visează la guvernare și nu mai au răbdare deși au doar o soluție. Aceeași: tăierile! Care ar fi rezultatul? L-am trăit deja: după ei potopul!”, a spus Doina Pană.

Vine momentul adevarului!

In medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble fata de cele din sectorul privat. DUBLE!

Dar comparatia nu este corecta. Nu surprinde toate informatiile.

Bugetarii primesc tichete de vacanta, tot felul de sporuri, zile libere si cel mai important siguranta ca indiferent de cat prost isi fac meseria nu pot sa concediati. Tot ce primesc in plus bugetarii este sustinut de taxe platite de privati.

„Este clar ca bugetarii sunt privilegiatii societatii. Fara niciun dubiu. Trebuie sa avem curajul sa recunoastem TOTI acest lucru. Restul romanilor, din tara si din strainatate, muncesc pentru ca bugetarii sa traiasca bine, chiar daca majoritatea sunt praf la locul de munca. (Exista o parte dintre bugetarii care merita fiecare leu pe care il primesc. Ei sunt singurii care raman in guvernarea liberala.)”, a fost mesajul senatorului PNL. (P)

 

 | 1.356 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *