Doina Pană despre Câțu: ”A fugit ca o mireasă în ziua nunții”

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Adriana Doina Pană, a transmis un mesaj după demisia lui Florin Cîțu:

“Ziua de astăzi în Parlament se prefigura ca una extrem de importantă din două motive, ambele generate de pandemia #CORONAVIRUS:

  1. La ora 14, votul pentru zile plătite în cazul în care un părinte lipseste de la serviciu pentru a sta acasă cu copilul cu vârsta sub 12 ani, școala fiind închisă.
  2. La ora 16, votul pentru investirea celei mai catastrofale propuneri de premier din istoria României! Unul dintre momentele când țara are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline și interesul național trebuie să primeze!
    Așteptam cu nerăbdare începerea lucrărilor ședinței reunite de la ora 16 când, stupoare generală, anunțul: “Cîțu #NuMaiVine!!!”

De-a lungul anilor am mai auzit de situații când mireasa a fugit în ziua nunții dar…de un premier desemnat care fuge în ziua votului de frică că va fi ales… când țara are #NevoieUrgentă de un guvern cu puteri depline!?!?!?!

Motivele lui Cîțu le vedeți în postarea lui pe fb în care spune TOTUL: numirea lui a fost făcută intenționat ca să pice la vot și să genereze alegeri anticipate. Nemaifiind cazul, ce țară, ce români, ce pandemie? Rezultatul PNL la viitoarele alegeri este tot ce contează!”, a transmis Doina Pană. (P)

 

 | 184 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *