Doina Pană: „Cireașa de pe tort”- Legea offshore”

”A fost, de departe, cea mai grea și mai tensionată dintre toate cele 11 pe care personal le-am parcurs, dar și cea mai benefică pentru români și România, prin legile care au fost finalizate: Fondul suveran de dezvoltare și investiții, Codul administrativ, Pachetul de legi ale justitiei și, „cireașa de pe tort”- Legea offshore”, a spus deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană, la finalul sesiunii parlamentare.

”Spre deosebire de forma care a trecut la Senat, sub o presiune uriașă a lobby-ului străin, forma finală a Legii offshore, votată de noi deputații, ne-a făcut să ne redobîndim demnitatea națională, fiind în beneficiul românilor și a Romaniei!
Principalele avantaje:
1) România devine independentă energetic, atât pentru consum cât și pentru Economie: 50% din gazele din Marea Neagră se vor tranzacționa pe piața națională
2) Statul român va încasa venituri de peste 20 de miliarde $, bani ce vor merge la fondul special pentru parteneriatul public privat, urmând să finanțeze mari proiecte de infrastructură, în special autostrăzi

Ce-a făcut Opoziția? S-a opus și acestei legi, argumentele lor fiind în favoarea companiilor străine!!!
Aici puteau demonstra dacă sunt cu adevărat patrioți, nu în sloganurile lor mincinoase. Au ales să nu fie!” a mai concluzionează Doina Pană.

Doina Pană i-a răspuns și deputatului PMP, Ionuț Simionca, acesta din urmă afirmând că PSD a votat o lege antiromânească și a făcut blat cu UDMR.

„Pentru a-și asigura majoritatea parlamentară, PSD a cedat nepermis de mult cerințelor UDMR, transformând Codul administrativ într-un act antiromânesc, care transformă limba maghiară în cea de-a doua limbă oficială a României”, a spus Simionca.

„Pentru o corectă informare a cetățenilor, cu tot respectul pe care vi-l port, vă atenționez că faceți afirmații false! PSD n-a făcut blat cu NIMENI! Articolul de lege la care vă referiți există de mult timp în legislația din România, doar a fost preluat în Codul administrativ. Nu vă bănuiesc de rea credință, legislația este stufoasă și dvs ați lipsit mult din țară, vă reproșez doar că, înainte de a face afirmații care sunt nu doar calomnioase ci si inflamează gratuit opinia publică, trebuia să verificați!”, i-a răspuns Doina Pană. (P)

 

 | 2.666 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *