Doi maeștri în Cupa Bistrița la șah, Rusan și Toma

 

Șah Club Bistrița în colaborare cu DSJ Bistrița-Năsăud au organizat ediția 2011 a Cupei Bistrița la șah activ. La competiție au fost prezenți 22 de sportivi printre care și 2 maeștri FIDE, Paul Rusan -președintele clubului bistrițean și Alin Toma, din Cluj, fost coleg de echipă cu Rusan timp de 15 ani, pe vremea când bistrițeanul juca pentru Potaissa Turda.

Competitia s-a desfășurat pe durata a 7 runde în sistem elvețian, la sala de conferințe a CSM Bistrița. La finele întrecerii, favoriții și-au confirmat valoarea, clasamentul final arătând astfel: 1.Rusan Paul-6.5 p 2.Toma Alin-6.5 p 3.Rauca Horațiu-4.5 p 4.Socaci Dominik-4,5 p 5.Vrășmas Alexandru-4 p.

În perioada următoare, componenții echipei Șah Club Bistrița vor fi angrenați în competiții importante, cum ar fi cea de la Arad, în 5-11 august 2011, în vederea participării la Campionatul Național pe echipe, divizia A, care va avea loc în perioada 3-9 octombrie 2011 la Slănic Moldova.
Cei care doresc să sustina financiar activitatea clubului bistrițean de șah îl pot contacta pe Paul Rusan, la telefon 0744-322259 sau mail paul_rusan@yahoo.com

sportulbistritean.ro


 | 549 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *