Distracție, mâncare bună, diplome și medalii la competiția pescarilor cu dizabilități!

Sâmbătă, dis-de-dimineață,  într-o zi însorită și numai bună de dat la pește, mai multe persoane cu dizabilități au participat la competiția de pescuit dela lacul din Sărata, ajunsă în acest an la a doua ediție, eveniment organizat de Asociația Persoanelor cu Handicap Fizic din Bistrița-Năsăud.

Timp de cinci ore, 15 persoane cu dizabilități s-au întrecut și au dat tot ce-i mai bun din ei pentru a câștiga concursul. Aceștia, în cele cinci ore de concurs au pescuit două specii diferite, crap și caras.

La sfârșitul celor cinci ore au fost desemnați câștigătorii. Așadar, pe locul trei, cu o cantitate de 2 kg de pește s-a clasat Liviu Șinteregan, urmat de Adrian Pat, care a urcat pe podium pe locul doi, prinzând 2,5 kg de pește. Cel care a ocupat primul loc pe podium a fost Viorel Jucan, depășindu-l la limită pe cel de pe locul doi, cu o cantitate de 2,7 kg de pește. Norocosul concursului, cel care a făcut cea mai mare captură a fost Dan Suciu, care a prins un crap de 1,7 kg.

Toți participanții au primit diplome și medalii la sfârșitul concursului, iar ziua de concurs a fost încheiată cu un gulaș delicios, pregătit de organizatori – Asociația Persoanelor cu Handicap Fizic din Bistrița și Asociația Workshop Proteckted.

Ovidiu Bojor – bistriteanul.ro

 | 433 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *